+45 96 15 30 00

5. maj 2022

Erfa-gruppe i Pløjefri Grovfoder

Pløjefri Grovfoder Erfa

Vi oplever i Fjordland en stigende interesse for pløjefri grovfoder, hvilket betyder, at vi nu på andet år kan tilbyde dig, at blive en del af et spændende erfa-fællesskab inden for området.

INSPIRATION OG INPUT

I et dyrkningsstystem, som reduceret jordbehandling, kan det være afgørende at få den rette inspiration og nye indput i et fagligt forum med andre grovfoderproducenter
– og her kan Fjordland hjælpe dig!
Ud over muligheden for at modtage vores speciaelkonsulen-ters individuelle rådgivning på din bedrift, tilbyder Fjordland også at blive en del af en pløjefri grovfoder erfagruppe bestående af dygtige landmænd, der hver især har gjort sine erfaringer, og som søger ny inspiration.

ERFARING, INTERESSEOMRÅDE

Vi sammensætter grupperne ud fra erfaringer,  interesse-område og med fokus på en lang række af de successer og udfordringer, man står med i et pløjefrit dyrkningssystem.
Har du interesse for reduceret jordbehandling og lyst til at blive en del af et godt faligt netværk, kan du tilmelde dig en erfagruppe hos vores to specialkonsulenter Lars B. Andreasen og Dorthe Lisby, eller gå ind på vores hjemmeside og udfyld vores spørgeskema om emnet samt give os dine kontaktoplysninger – så hører du fra os.
KONTAKT OS GERNE HVIS DU ØNSKER AT VÆRE MED, ELLER HAR SPØRGSMÅL

LARS B. ANDREASEN

Planterådgiver
Tlf: 9615 3031
Mail: lba@fjordland.dk

DORTHE LISBY

Planterådgiver
Tlf: 9615 3232
Mail: dli@fjordland.dk
TILBAGE TIL NYHEDSARKIVET
mail@fjordland.dk
mail@fjordland.dk
mail@fjordland.dk
printerphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram