+45 96 15 30 00

4. oktober 2023

Landbrugsstyrelsens trafiklys er åbnet

Onsdag i næste uge (11. oktober) opdateres ”Trafiklyssystemet” hvori det kan ses, om Landbrugsstyrelsens mener, at aktivitetskravet er overholdt på dine marker. Nogle marker vil på onsdag skifte farve fra gul til rød.

GRØN MARK

Grøn mark betyder, at landbrugsstyrelsen har vurderet, at der har været en landbrugsaktivitet.

GUL MARK

Gule marker betyder, at der endnu ikke er registreret en aktivitet på arealet.

RØD MARK

Røde marker skal det dokumenteres at der har foregået en landbrugsaktivitet (slåning eller afgræsning). 
Dokumentationen skal foretages med Landbrugsstyrelsens app.
Hvis du har røde marker, skal du have modtaget et hørringsbrev hvori Landbrugsstyrelsen informerer dig om hvilke marker du skal indsende billeder af.

Hvis den røde mark ikke er blevet slået eller afgræsset, kan dette gøres inden d. 25. oktober, hvorefter fotodokumentation indsendes også senest 25. oktober. Er der ikke mulighed for at slå den inden høringsfristen skal der indsendes en ændring til Fællesskemaet hvori det berørte areal ændres så der ikke søges grundbetaling på det.

Hvis du ikke selv har mod på at indsende fotodokumentation med Landbrugsstyrelsens app, kan Fjordland være behjælpelige med dette. Det kræver dog at du kontakter planteavlskontoret snarest muligt. Vores rådgivere kører ud og tager billeder i løbet af uge 41 og 42, så giv os et praj.
Kontakt din planterådgiver snarest muligt, hvis du har behov for hjælp til indsendelse af dokumentation...

JENS CHR. LUNDGAARD

Planterågiver
TILBAGE TIL NYHEDSARKIVET
mail@fjordland.dk
mail@fjordland.dk
mail@fjordland.dk
printerphone-handsetpointer-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram